Wie immer alle Preise in Euro inkl. Porto + Munet - Carjack / Days Out Nights In ++ 2000 Camden, NJ ++ 2 Tracks versch. Versionen +
***SOLD***+ Mass Quantity - If They Only Knew ++ 1999 Oakland, CA ++ 6 Tracks lo-fi Sound, Cover hat ein paar Macken ++
***SOLD***+ Mark Mixx - Havin Thoughts ++ 2000 Detroit, MI ++ dope Midwest G-Funk Compilation ++
***SOLD***+ Lost Soulz - Dark Side Of Da Bay ++ 1999 Vallejo, CA ++ 25
+ Lyrical - Who Would Have Thought?!?! ++ 2004 ++
***SOLD***+ Big Tank - Mr. Excitement ++ 2000 South Carolina ++
***SOLD***+ Jus Real - A Black Man's Pain ++ 1998 Jackson, TN ++ smoother Struggle Sound ++ 90
+ Up North Cartel - Men Apart ++ 2005 Westchester County, NY ++
***SOLD***+ Hungjury feat. Black Doom - Street Code Pain ++ 200X Westchester County, NY ++
***SOLD***+ Six Deep - Now, What You Do? ++ 1996 Pontiac, MI ++ rougher Sound, vergleichbar mit Bombthreat ++
***SOLD***+ Six Deep - Hunger (2 CD) ++ 1998 Pontiac, Michigan ++
***SOLD***+ Six Deep Records - The Collage ++ 2002 Pontiac, Michigan ++
***SOLD***+ Hoodlum Klub - Fallen Angels ++ 2000 Cincinnati, OH ++
***SOLD***+ Gawdbless - T.H.U.G. ++ 2004 Highland Park, MI ++ vintage thug rap with dark piano samples etc. ++
***SOLD***+ Real On Purpose Ent. - The Movement Mixtape ++ 2004 Baltimore, MD ++ Slim Case 2-CD-R mit fast 60 Tracks ++
***SOLD***+ Litefoot - The Life & Times ++ 1998 Tulsa, OK ++ official Re-Issue ++ Pen & Pixel Cover ++
***SOLD***+ Big Coop - The Future Has A Past ++ 2003 Detroit, MI ++
***SOLD***+ Lucky G - Reality ++ 1999 Indianapolis, IN ++
***SOLD***+ The Pocalik Klan - s/t ++ 2000 Miami, FL ++ komisches Cover, ist aber schön stumpfer G-Rap ++ Piccalo-Affiliates ++ 6 Tracks ++
***SOLD***+ Ganksta Gank - Me And My Killaz - 1999 Detroit, MI ++ Pen & Pixel Cover ++
***SOLD***+ L.O.S. - Look N 4 Trouble (Single) -- 199x Dallas, TX ++ sehr obskures Release ++ Crossover-Sound ++ 15
+ Goldie The MVP - KKKonspiracy ++ 2000 Pensacola, FL ++ Pen & Pixel ++ MAKE OFFER
***SOLD***+ Royal Riders - Visualize ++ 2000 Pensacola, FL ++ Pen & Pixel ++ MAKE OFFER
***SOLD***+ P.D. Waxx - Both Sides Of The Game ++ 1998 St. Louis, MO ++ Pen & Pixel ++
***SOLD***+ Way Out Records - It's Rainin' Dope ++ 1997 Tacoma, WA ++
***SOLD***+ Dolla$ign - Without Any He$itation EP ++ 2003 ++ prof. CD-R ++
***SOLD***+ Lil Sin - presents: Sin Ways Make Pay Days ++ 2001 Bay Area Compilation ++ Cover ganz leicht gewellt ++
***SOLD***+ Litefoot - Rez Affiliated ++ 1999 Tulsa, OK ++ official Re-Issue ++ Pen & Pixel ++ 22
***SOLD***+ Mr. Stinky - Armed Criminal Action ++ 1999 Kansas City, MO ++ Cover etwas gewellt ++
***SOLD***+ 1504 - Under Surveillance ++ 1999 Pine Bluff, AR ++
***SOLD***+ Partners In Rhyme - Pager Checkin ++ 1998 Tulsa, OK ++ CD in Topzustand, aber Gekritzel auf dem Cover und im Inlay ++
***SOLD***+ Sleepwalkaz - Sleepwalkin ++ 2000 Charlotte, NC ++
***SOLD***+ Ram Squad - Operation Lock The City ++ 1996 Philadelphia, PA ++
***SOLD***+ Boss Scrilla - Mr. Heatmizer ++ 2000 Louzisville, KY ++
***SOLD***+ FM - Mac Of The Roundtable -- 1992 Memphis, TN --
***SOLD***+ Ill Messiah - Colder Than A Glacier ++ 2000 St. Louis ++
***SOLD***